Cine sunt celebritatile invitate la Gala Premiilor UNITER 2012

Vineri, 20 Aprilie 2012, ora 15:31
1243 citiri
Cine sunt celebritatile invitate la Gala Premiilor UNITER 2012

Celebritatile din strainatate care vor participa la editia din acest an a Galei Premiilor UNITER care se va desfasura luni, pe 23 aprilie, la Teatrul Odeon din Capitala, vor fi cunoscuta actrita Jacqueline Bisset, actorul si regizorul britanic Michael Pennington si scriitorul Tobias Biancone.

Jacqueline Bisset are o cariera impresionanta, ea primind nominalizari pentru Premiile Globe, Emmy si Cesar. In 2010, actrita a fost distinsa cu Legiunea de Onoare. La Gala Premiilor UNITER ea va inmana Premiul pentru cea mai buna regie.

Actorul si regizorul britanic Michael Pennington este fondator, impreuna cu regizorul Michael Bogdanov, al English Shakespeare Company. Michael Pennington a devenit al doilea actor britanic, dupa Harley Granville-Barker (in 1925) care sustine, anual, conferinte pe teme Shakespeare in fata membrilor Academiei Britanice.

Tobias Biancone este directorul general al Institutului International de Teatru. A studiat literatura franceza si germana la Universitatea din Berna, a publicat si poezie si proza, castigand diverse premii.

De-a lungul timpului, la Gala UNITER raman memorabile prezentele lui lui Gerard Depardieu, Vanessa Redgrave, Fanny Ardant, dar si a lui Richard Eyre, director - National Theatre din Londra, a lui Ioan Hollender, directorul general al Operei din Viena (la vremea aceea), a regizorului Petrika Ionescu din Franta, a sopranei Angela Gheorghiu, precum si a doamnei Marie France Ionesco.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gala Premiilor UNITER, #Jacqueline Bisset UNITER , #Stiri Lifestyle