Ciudata casa memoriala in care n-a locuit nimeni

Joi, 11 Septembrie 2014, ora 10:25
1100 citiri
Ciudata casa memoriala in care n-a locuit nimeni
Foto: Big Picture

Sezonul estival s-a dus, dorul de palaja si de mare a ramas un vis, iar sezonul pentru schi n-a sosit inca. Ce te faci daca ti-a venit randul sa pleci in concediu in septembrie?

Nimic mai simpu, septembrie este luna plimbarilor nostalgice, a hoinarelii si a vizionarilor. Pe scurt, este exact luna cand iti poti delecta sufletul cu ce este mai frumos in lume: casele memoriale si muzeele.

Acestea abunda peste tot, sunt la fel de fascinante la Florenta sau Paris, la Cairo sau Dresda, la Sankt Petersubrg sau Atena si chiar in Romania unde iti rasfeti privirea, rotind-o printre manastirile pe care Stefan cel Mare ni le-a lasat mostenire, parca anume in acest scop.

Dar nu putini s-au saturat sa tot priveasca locuri faimoase, capodopere arhicunoscute, constructii monumentale in care intri dupa ce platesti din greu pentru fiecare sectiune vizitata. Ei ar prefera ceva cu care sa se laude ca au privit ceea ce altii inca n-au vazut.

O asfel de raritate este casa memoriala Sherlok ...citeste mai departe despre "Ciudata casa memoriala in care n-a locuit nimeni" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sir Arthur Conan Doyle scriitor, #Sherlok Holmes personaj, #casa memoriala, #vacanta septembrie , #Stiri Lifestyle