Cofetaria Tic Tac vine cu torturi gustoase in completarea unei nunti magice

Marti, 14 Iunie 2016, ora 15:29
1844 citiri
Cofetaria Tic Tac vine cu torturi gustoase in completarea unei nunti magice

Printre atractiile principale ale unui eveniment atat de important precum este nunta, se numara atat mireasa, decoratiunile si muzica, cat si tortul de final care ii indulceste pe toti.

Este bine cunoscut faptul ca atat adultii, cat si copiii se declara de-a dreptul entuziasmati atunci cand isi face aparitia tortul in cadrul oricarui eveniment. Cofetaria Tic Tac din Bucuresti reuseste sa aduca acest zambet pe buzele tuturor celor care decid sa colaboreze cu o echipa de cofetari profesionisti.

Mirii cunosc cel mai bine faptul ca pana si cele mai mici detalii conteaza in acele momente ce au rolul de a ii apropia pe toti cei dragi mult mai mult, timp in care degusta cele mai delicioase dulciuri. Torturile reprezinta atractia principala a serii, incheierea evenimentului, iar Cofetaria Tic Tac face chiar si imposibilul pentru ca desertul sa fie intr-adevar unul de exceptie. Acest lucru se intampla datorita faptului ca ingredientele sunt naturale, pastrate corespunzator, retetele nemaistiute de altii, iar cofetarii extrem de bine pregatiti.

Aceste lucruri sunt declarate de insusi managerul firmei care sustine in cadrul paginii web cofetictac.ro faptul ca "Am reusit sa ne fidelizam vizitatorii, care se intorc de fiecare data multumiti, chemati de atmosfera calda si deosebita a bunatatilor noastre. Ne pastram promisiunea fata de vizitatorii nostri de a le oferi de fiecare data produse delicioase si proaspete facute din ingrediente naturale. De-a lungul timpului, am avut placerea de a contribui prin produsele noastre la mii de evenimente speciale din viata clientilor nostri si sa legam prietenii frumoase".

Vechea afacere de familie a ajuns sa starneasca furori in universul deserturilor

Cu toate ca celebra cofetarie Bucuresti a pornit de la ideea unei mici afaceri de familie ce a luat amploare in anul 1998, pana in ziua de azi a reusit sa incante atat de multi clienti, incat s-a marit, s-a dezvoltat si s-a imbunatatit considerabil. Astfel, Cofetaria Tic Tac se pare ca se afla in topul preferintelor bucurestenilor si nu numai. Acest lucru se datoreaza si pasiunii inflacarate cu care intreaga echipa de cofetari lucreaza in permanenta, astfel incat toti clientii sa plece multumiti, sa deguste cu pofta din torturi si prajituri si sa se reintoarca cu drag si cu alte ocazii.

Profesionalismul isi spune cuvantul atunci cand se aduce vorba de Cofetaria Tic Tac, tocmai datorita faptului ca ofera pe langa produse de cea mai buna calitate, si livrari la restaurante. De altfel, toti cei care doresc sa comande un tort - sau mai multe - care sa fie livrat rapid intr-o locatie, vor fi scutiti de un drum in plus, tocmai pentru ca celebra cofetarie va oferi si astfel de servicii.

Cu toate ca printre torturile pe care clientii prefera sa le comande se numara cele pentru expozitii, Halloween, Martisor, Ziua Indragostitilor, de Pasti, Standard, pentru copii, Botez, cele de nunta par a fi cele mai spectaculoase, atunci cand mirii pornesc in cautarea unui desert care sa impresioneze toti invitatii.

Aspectul acestuia reprezinta unul din elementele esentiale atunci cand este prezentat in toiul evenimentului, insa in momentul in care este gustat de zecile sau sutele de invitati, se poate privi pe chipul lor cum zambetul si buna dispozitie se afla in prim plan. Acest lucru se intampla tocmai datorita faptului ca ingredientul secret ce consta in pasiune, mai rar intalnita la alti cofetari din Bucuresti.

Pentru ca nunta sa fie intr-adevar pe masura asteptatilor si sa impresioneze placut pe fiecare in parte, tortul trebuie sa fie atractia serii pe care cu totii o asteapta nerabdatori. Gustul, rafinamentul si design-ul spectaculos reprezinta principalele aspecte ce definesc deserturile pe care Cofetaria Tic Tac le pregateste cu mult drag.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cofetarie Tic Tac Bucuresti, #torturi cofetaria Tic Tac , #Stiri Lifestyle