Concerte cu vioara lui Enescu, sinceritate in actul artistic si cum tii tinerii artisti in Romania

Joi, 04 Februarie 2016, ora 07:34
1198 citiri
Concerte cu vioara lui Enescu, sinceritate in actul artistic si cum tii tinerii artisti in Romania
Foto: Facebook/Raluca Ouatu

Muzica poate vindeca suflete si societati si e nevoie acum de muzica clasica mai mult ca oricand, afirma Raluca Ouatu, manager artistic al Cameratei Regale.

La inceputul unei noi stagiuni de concerte a Cameratei Regale, managerul artistic vorbeste pentru Ziare.com despre spectacole cu vioara lui George Enescu, pasiune pentru exprimarea onesta in arta si cat de apreciata este calitatea actului artistic romanesc in strainatate.

Ca manager artistic al Cameratei Regale, cat este munca si cat este pasiune in ce faci?

Cred ca in egala masura! E un cerc vicios, cu cat pui mai multa pasiune in ceea ce faci, cu atat te obligi sa muncesti mai mult, in dorinta de a realiza tot ceea ce ti-ai propus.

Cu ce sperante ai inceput acest proiect in 2009? Daca ar fi sa tragi linie, cat din ce ti-ai propus atunci s-a realizat? Ce iti propui de-acum incolo?

Am pornit la drum cu speranta si cu visul de a forma un ansamblu care sa fie caracterizat de un nivel artistic comparabil cu cel al... citeste mai departe despre "Concerte cu vioara lui Enescu, sinceritate in actul artistic si cum tii tinerii artisti in Romania Interviu" pe Ziare.com

#Raluca Ouatu Camerata Regala, #Ralua Ouatu manager artistic , #Stiri Lifestyle