Copiii de la scolile speciale din Cluj au primit cadouri de la 150 de Mosi Craciuni

Luni, 09 Decembrie 2013, ora 07:45
1446 citiri
Copiii de la scolile speciale din Cluj au primit cadouri de la 150 de Mosi Craciuni

Peste 150 de persoane imbracate in costume de Mos Craciun au participat, duminica, la un mars pe biciclete pe strazile municipiului Cluj-Napoca si au dus cadouri pentru elevii a doua licee speciale de deficienti de auz si vedere.

Participantii la actiune s-au adunat, duminica, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, si au pregatit aproape cinci sute de pachete pentru copiii de la liceele speciale pentru deficienti de auz si vedere, dupa care au pornit pe biciclete pe strazile din zona centrala spre cele doua unitati de invatamant, insotiti de agenti de la Politia Rutiera.

Kertesz Levente, organizatorul actiunii din partea asociatiei "Clujul pedaleaza", a declarat ca pachetele contin dulciuri, jucarii si rechizite speciale.

"In cadrul actiunii organizate de ciclo-mosii din Cluj-Napoca am strans 490 de pachete cu cadouri pentru copiii de la liceele cu deficiente de auz si vedere din municipiu, dar si de la o scoala speciala pentru copii si deficiente de auz. Este o actiune de suflet, prin care dorim sa ajutam copiii care au nevoie de un dram de bucurie in plus, mai ales pe perioada sarbatorilor. In pachete am pus rechizite special pentru acesti copii, dulciuri, jucarii", a spus Kertesz.

Potrivit acestuia, in 21 decembrie, asociatia pe care o reprezinta va organiza o actiune de strangere de fonduri pentru cumpararea unei imprimante Braille, necesara Liceului pentru copii cu deficiente de vedere Cluj-Napoca.

#Mos Craciun cadouri copii, #Mos Craciun biciclete, #cadouri copii deficiente de auz, #cadouri copii deficiente de vedere , #Stiri Lifestyle