Copiii si tehnologia: Ar trebui lasati sa aiba telefon si gadgeturi? Interviu cu un psihoterapeut

Joi, 07 Aprilie 2016, ora 07:18
1838 citiri
Copiii si tehnologia: Ar trebui lasati sa aiba telefon si gadgeturi? Interviu cu un psihoterapeut
Foto: Arhiva personala/Sinziana Burcea

Sunt parinti care au renuntat la TV odata cu aparitia celui mic, fiind convinsi ca acesta nu poate aduce nimic bun. Sunt altii care admit ca nu s-ar descurca fara ajutorul televizorului ori tabletei, aceste gadgeturi tinand ocupat copilul cat ei trebuie sa duca la bun sfarsit unele sarcini.

De oricare parte te-ai situa, sigur ai intalnit oameni cu pareri diferite, adesea vehemente. Cum e mai bine pentru cel mic: sa-i faci cunostinta cu gadgeturile (si daca da, cand) sau sa pretinzi ca acestea nu exista? Iar daca, inevitabil, va ajunge sa le foloseasca, il vor ajuta acestea sau inseamna doar pierdere de timp?

La aceste intrebari, dar si la multe altele ne-a raspuns intr-un interviu Ziare.com Sanziana Burcea, psiholog clinician principal si psihoterapeut adlerian.

Disputa dintre parintii care nu vor sa-si expuna copiii tehnologiei (calculator, consola, tableta, telefon mobil etc.) si cei care afirma ca e mai bine sa faca acest lucru de timpuriu, pentru a fi mai adaptati atunci... citeste mai departe despre "Copiii si tehnologia: Ar trebui lasati sa aiba telefon si gadgeturi? Interviu cu un psihoterapeut" pe Ziare.com

#copii telefon mobil, #copii tableta efecte psihic, #tehnologie efect copii, #televizor copii efecte secundare, #dezvoltare copii gadgeturi, #copil tableta varsta psiholog , #Stiri Lifestyle