Credeai ca ai vazut totul? Terra si peisajele ei psihedelice (Galerie foto)

Duminica, 23 Februarie 2014, ora 17:12
1424 citiri
Credeai ca ai vazut totul? Terra si peisajele ei psihedelice (Galerie foto)
Foto: Oddee

Exista locuri in lume pe care, daca le vezi doar in poze, ai rezerve in a crede ca nu au fost modificate in Photoshop. Si totusi, cei care au avut norocul sa le vada cu propriii ochi si sa le fotografieze jura ca Terra, pe alocuri, pare nepamanteana.

Peisaje nepamantene de pe Terra (Galerie foto)

Oddee a adunat cateva astfel de exemple, peisaje rupte parca din alte realitati.

In parcul geologic Danxia, din China, exista un astfel de loc, o formatiune muntoasa intr-o combinatie de culori ce duce cu gandul la curcubeu.

Straturi de gresie si minerale au capatat aceste culori sub actiunea conditiilor de mediu in decursul a 24 de milioane de ani.

O formatiune muntoasa similara exista in British Columbia, aceasta constand intr-un amestec de roci vulcanice si anumite tipuri de minerale. Regiunea face parte din patroniul UNESCO din 2010.

Ai spune ca e vorba despre lava incandescenta si nu despre niste mine abandonate. Si totusi, acesta este "peisajul" de sub ...citeste mai departe despre "Credeai ca ai vazut totul? Terra si peisajele ei psihedelice (Galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#peisaje psihedelice Pamant, #peisaje ireale planeta noastra, #peisaje inedite Terra, #peisaje nepamantene poze , #Stiri Lifestyle