Cum a reusit sa castige Matt Damon 3 milioane de dolari in 20 de secunde

Marti, 12 Noiembrie 2013, ora 08:34
1341 citiri
Cum a reusit sa castige Matt Damon 3 milioane de dolari in 20 de secunde

Actorul american Matt Damon ar fi fost platit cu suma de 3 milioane de dolari pentru o aparitie de 20 de secunde intr-o reclama la Nespresso, in regia lui Grant Heslov, alaturi de George Clooney, ceea ce inseamna 150.000 de dolari pe secunda.

"Matt este una dintre putinele vedete de la Hollywood care a refuzat majoritatea ofertelor pentru reclame care promoveaza diverse produse. Dar aceasta oferta a fost insotita de un onorariu imens si de faptul ca lucreaza cu oameni in care are incredere , producatorul lungmetrajului <> Grant Heslov si George Clooney, partenerul sau din film", a declarat o sursa pentru publicatia The New York Post, informeaza contactmusic.com.

George Clooney este imaginea brandului Nestle in afara Statelor Unite din 2006 si noua reclama mizeaza pe farmecul sau irezistibil.

In noua reclama la Nespresso, intitulata "In numele placerii", George Clooney este pacalit de o femeie atragatoare care vrea sa isi bea cafeaua singura si trimite un grup de fane ale actorului care sa il asalteze, astfel incat sa fie lasata in pace.

Matt Damon apare in versiunea mai scurta a reclamei, in care de data aceasta, George Clooney este cel care vrea sa isi bea linistit cafeaua si trimite femeile pe urmele prietenului sau.

Francizele cinematografice "Ocean's" si "Jason Bourne" i-au adus actorului Matt Damon statutul de star la Hollywood si, totodata, numeroase colaborari cu regizori si actori de succes. Astfel, Matt Damon a jucat, printre altele, in "Cartita", regizat de Martin Scorsese, "Agentia secreta", de Robert de Niro, si "Syriana", de Stephen Gaghan. El apare si pe afisul filmului "Informatorul!/ The Informant!", regizat de Steven Soderbergh, in drama "Invictus", regizata de Clint Eastwood, dar si in "Fratii Grimm", de Terry Gilliam, lansat in 2005.

Recent, Matt Damon a jucat alaturi de Jodie Foster in superproductia hollywoodiana "Elysium", care transpune lupta de clasa dintre milioane de pamanteni saraci ramasi pe Terra, devenita in anul 2154 o planeta cu resurse epuizate aproape complet, si clasa super-bogatilor, care traiesc lipsiti de griji pe statia spatiala Elysium.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Matt Damon reclama, #avere Matt Damon, #castig financiar Damon , #Stiri Lifestyle