Cum il inveti pe copil valoarea banului - Cea mai eficienta metoda de a-i explica ce inseamna TVA

Vineri, 12 August 2016, ora 07:39
750 citiri

A invata copilul sa aiba o relatie buna cu banii, sa le cunoasca valoarea nu e o sarcina usoara. Sunt multi adulti care au o relatie defectuoasa cu acestia.

Daca l-ai intreba insa pe Warren Buffett, unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii, ti-ar rezuma situatia simplu: "Lasa-le copiilor tai destul de multi bani astfel incat sa creada ca pot face orice, dar nu atat de multi incat sa nu mai faca nimic", aminteste Silvia Misu, din partea Asociatiei Educatie pentru Viata Reala.

Pare simplu. Asa sa fie? Potrivit Siviei Misu, "In copilaria timpurie este un pic prea devreme pentru copii sa inteleaga concepte financiare abstracte. Cu toate acestea, ei pot practica anumite abilitati care le vor fi de ajutor pe viitor: planificare, rezolvare a problemelor, de a sta concentrat, de a astepta pentru ceea ce doresc.

Parintii sunt in primul rand responsabili de modul in care copiii percep valoarea banilor, deoarece multi copii, in mod special din mediul urban, cred ca banii se scot de la ...citeste mai departe despre "Cum il inveti pe copil valoarea banului - Cea mai eficienta metoda de a-i explica ce inseamna TVA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#copil valoare bani sfaturi, #parinti sfaturi utile copii bani, #copii economisire trucuri, #copii bani trucuri parinti , #Stiri Lifestyle