Cum sa opresti imediat o cearta

Vineri, 06 Mai 2016, ora 08:47
1307 citiri
Cum sa opresti imediat o cearta
Foto: Arhiva personala/Vlad Muresan

Cei mai multi dintre noi fugim de certurile in cuplu. Inevitabil, insa, acestea apar. In fata unei astfel de situatii, adesea ne pierdem cu firea si nu vedem ce e important. Cu atat mai putin ne amintim (daca am stiut) cum ar trebui sa procedam si la ce se reduce, in final, totul.

Daca in celelalte articole am prezentat o imagine de ansamblu asupra relationarii oneste, astazi as vrea sa va arat o tehnica foarte concreta care cred ca va poate ajuta. Desigur, intelegerea problemelor de fond si a motivatiilor noastre este esentiala in orice tip de relationare.

Aplicarea oricarei tehnici fara constientizarea mecanismelor din spatele actiunilor noastre nu garanteaza nimic si poate sa ne lase la fel de confuzi - pentru ca rareori problemele de relationare se pot rezolva in X pasi specifici, explica pentru Ziare.com psihoterapeutul Vlad Muresan.

Psihologie pe intelesul tau, cu Vlad Muresan: Ce inseamna comunicare onesta in cuplu

Cu toate acestea, exista un lucru pe care il putem ...citeste mai departe despre "Cum sa opresti imediat o cearta" pe Ziare.com

#Cum sa opresti imediat o cearta, #cearta cuplu solutii, #fara cearta cuplu psiholog, #psiholog cuplu Vlad Muresan , #Stiri Lifestyle