Cum sa te intelegi cu persoanele dificile?

Duminica, 30 Octombrie 2016, ora 18:15
1175 citiri
Cum sa te intelegi cu persoanele dificile?
Foto: Facebook/Cabinet Psihologie - Delia Bebi

Ai interactionat vreodata cu o persoana dificila sau toxica, cum se mai poate numi ea, in prezenta careia te-ai simtit epuizat, lipsit de energie, nervos sau iritabil?

Astfel de persoane se pot intalni in multiple contexte, fie ca este vorba de locul de munca, scoala sau poate chiar fac parte din familie, tu fiind nevoit sa interactionezi mai des decat ti-ai dori cu acest gen de oameni.

In cele mai multe cazuri, ei nu isi dau seama de impactul negativ pe care il au fata de cei din jur, cauzandu-le stres si stari emotionale nedorite. O expunere la stres repetat va avea ca si consecinte o capacitate mai mica de invatare, lipsa de concentrare, insomnii, depresii si alte stari pe care nu ni le dorim, de obicei.

In general, odata ce ti-ai dat seama ca ai in preajma o astfel de persoana toxica, ar fi bine sa o eviti pe cat posibil, dar daca nu o poti face, din anumite motive, nu uita ca ai la indemana cateva mici strategii, pe care le poti aplica. In acest mod, te asiguri ca ...citeste mai departe despre "Cum sa te intelegi cu persoanele dificile?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cum te intelegi persoanele dificile, #sfaturi persoane toxice, #sfaturi persoane dificile , #Stiri Lifestyle