Cum te ajuta calificativele sa inchei tranzactii avantajoase pe Okazii.ro

Miercuri, 29 Iunie 2016, ora 15:45
1210 citiri
Cum te ajuta calificativele sa inchei tranzactii avantajoase pe Okazii.ro

Pe Okazii.ro fiecare calificativ pe care il primesti sau pe care il acorzi este important. Prin acest sistem unic pe piata romaneasca, Okazii.ro asigura transparenta tranzactiilor, oferind totodata vanzatorilor oportunitatea de a se face remarcati mai usor, iar cumparatorilor posibilitatea de a se orienta simplu spre cele mai bune produse.

Sistemul de calificative este un instrument complex, pe care Okazii.ro il optimizeaza permanent. Cu ajutorul sau, utilizatorii sunt evidentiati pe site in functie de gradul de profesionalism si de istoricul tranzactiilor. Acest lucru mentine cresterea calitatii produselor pe Okazii.ro si consolideaza, in timp, siguranta mediului de tranzactionare.

Datele Okazii.ro arata ca in ultimele 12 luni numarul total al calificativelor acordate a depasit 1.600.000, iar peste 97% dintre acestea sunt calificative pozitive. Cumparatorii au acordat 49% dintre calificative, iar vanzatorii - 51%.

De curand, calificativele au devenit si mai importante ...citeste mai departe despre "Cum te ajuta calificativele sa inchei tranzactii avantajoase pe Okazii.ro" pe Ziare.com

#calificative Okazii, #Okazii cumparaturi online , #Stiri Lifestyle