Cursuri pentru asigurarea linistii in restaurant

Vineri, 04 Noiembrie 2011, ora 14:55
1235 citiri
Cursuri pentru asigurarea linistii in restaurant

O cina la restaurant se poate transforma intr-un adevarat fiasco din cauza copiilor prea turbulenti. Tacamuri de plastic si cateva lectii de bune maniere ar putea face minuni!

Un hotel din Londra propune cursuri de educare a copiilor, pentru ca acestia sa invete regulile de bune maniera la masa.

Ideea antreprenorilor a venit dupa ce un sondaj a aratat ca unul din 2 parinti este jenat de felul in care se poarta copii la masa, in timp ce unul din cinci este nevoit sa plece mai devreme dintr-un restaurant din cauza comportamentului progeniturilor sale, relateaza 7sur7.be.

Cursurile vor incepe saptamana viitoare, cu copii intre 5 si 10 ani, parintii urmand sa fie mai in largul lor atunci cand ies 'insotiti'. Cei mici vor fi invatati sa manance cu gura inchisa, sa ramana pe scaun cat dureaza masa, sa tina coatele pe langa corp, sa se serveasca de tacamuri si nu de degete si sa nu se ridice de la masa cand se plictisesc.

Hotelul Kensington propune idei care sa ii ajute si pe parinti. De exemplu, ca sa-si faca micutii sa taca, ajunge ca parintii sa le faca un semn, ducandu-si degetele la gura.

In plus, daca parintii vor comanda tacamuri de plastic pentru cei mici, ar reduce semnificativ zgomotul produs de jocurile copiilor cu tacamurile.

Pentru ca juniorii sa nu fie tentati sa se miste mult, sa se joace si sa se certe, parintii trebuie sa nu lase la vedere, pe masa, jocuri si telefoane mobile. Copiii mai trebuie invatati sa spuna 'va rog' si 'multumesc', obisnuindu-se si asa sa-i respecte pe ceilalti.

#cursuri copii reguli masa, #cursuri bune maniere masa Londra , #Stiri Lifestyle