Daniel Craig, din nou James Bond? Producatorii il vor inapoi, pentru ca Tom Hiddleston e prea ingamfat

Joi, 06 Aprilie 2017, ora 10:05
1079 citiri

Se pare ca Daniel Craig se va intoarce totusi, din nou, in rolul lui James Bond, chiar daca spusese ca nu va mai accepta.

Potrivit unor surse, Craig este pe punctul de a fi de acord sa se reintoarca in echipa, potrivit The Independent.

Actorul ar fi gata sa semneze contractul, iar producatorii insista avand in vedere ca inlocuitorul sau Tom Hiddleston este "prea ingamfat si nu suficient de dur" pentru celebrul James Bond. Sursa respectiva a precizat ca Tom Hiddleston a fost foarte bun pentru rolul lui Loki din Thor, pentru ca se mula perfect pe personalitatea sa, insa, in privinta rolului James Bond acest lucru nu mai este valabil.

Reusita pentru o eventuala reintoarece a lui Craig ii apartine producatorului Barbara Broccoli, care a lucrat cu actorul la o piesa de Broadway, Othello.

Citeste si Oferta de nerefuzat pentru Daniel Craig: Cat i s-a oferit pentru doua filme James Bond

Sursa citata sustine ca discutiile dintre Barbara Broccoli si Daniel Craig merg intr-o directie foarte buna.

Vestea reintoarcerii lui Daniel Craig este o surpriza foarte mare pentru fanii sai, avand in vedere ca actorul era foare vehement cand spunea ca nu va mai accepta rolul lui James Bond.

In luna octombrie 2015, actorul a facut o declaratie destul de socanta. Intrebat daca ar mai accepta sa joace intr-un film James Bond, Craig a spus: "Acum? Mai degraba as sparge geamul asta si mi-as taia venele. Nu, nu pentru moment. Deloc!".

Vezi si Daniel Craig, declaratie neasteptata: As mai face un film Bond doar pentru bani ...citeste mai departe despre "Daniel Craig, din nou James Bond? Producatorii il vor inapoi, pentru ca Tom Hiddleston e prea ingamfat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Daniel Craig James Bond, #Daniel Craig rol Bond, #Daniel Craig filme Bond , #Stiri Lifestyle