David Letterman se retrage din activitate in 2015

Vineri, 04 Aprilie 2014, ora 16:00
1092 citiri
David Letterman se retrage din activitate in 2015

David Letterman, cel mai longeviv prezentator de talk show nocturn in SUA, se retrage din activitate in 2015.

Prezentatorul de televiziune, in varsta de 66 de ani, a facut anuntul in timpul editiei de joi a emisiunii "Late Show", se precizeaza intr-un mesaj publicat pe contul de Twitter al postului CBS News, potrivit Mediafax .

David Letterman a prezentat pentru prima data, pe 30 august 1993, "The Late Show" pe CBS, unul dintre cele mai apreciate talk show-uri nocturne din Statele Unite, ai carui prezentatori sunt veritabile vedete.

Anterior, el prezentase "Late Night", pe NBC, din 1982 pana in 1993.

Pe parcursul carierei care a inceput in 1978, David Letterman a prezentat circa 6.000 editii ale unor emisiuni de seara si a castigat sase premii Emmy cu "The Late Show" si cinci premii Emmy cu "Late Night", dupa ce fusese nominalizat de 108 ori la aceste trofee.

In inregistrarea prezentata in emisiunea de joi seara, David Letterman a anuntat ca se va retrage din activitate si i-a telefonat patronului CBS, Leslie Moonves, pentru a-i da aceasta veste: "A fost formidabil, ai fost formidabil, postul a fost formidabil, dar eu ma retrag".

O alta legenda a televiziune americane, Jay Leno, care a prezentat timp de 22 de ani foarte populara emisiune "The Tonight Show" pe postul NBC, s-a retras si el din activitate la inceputul lunii februarie si a fost inlocuit cu Jimmy Fallon.

#David Letterman, #activitate David Letterman, #emisiune Late Show , #Stiri Lifestyle