Desert Trip, cel mai tare festival rock din istorie: Omagiu Beatles de la Rolling Stones (Foto & video)

Duminica, 09 Octombrie 2016, ora 12:54
1097 citiri
Desert Trip, cel mai tare festival rock din istorie: Omagiu Beatles de la Rolling Stones (Foto & video)
Foto: Twitter/@DesertTripIndio

Pentru multi fani rock ai anilor '60, alegerea a fost binara: Beatles sau Rolling Stones? In prima zi a megafestivalului legendelor rock ce are loc in California, The Stones au creat surpriza aducand un omagiu presupusilor lor rivali.

Mick Jagger, emblematicul solist de la Rolling Stones, a declarat in fata unei multimi de 75.000 de oameni ca trupa sa a vrut sa faca "ceva ciudat" - sa interpreteze piesa unei "mari formatii". Apoi in difuzoare au rasunat cuvintele piesei "Come Together".

Acest hit este inclus in penultimul album al Beatles-ilor, legendarul "Abbey Road". Alegerea a fost oarecum surprinzatoare, deoarece Keith Richards, chitaristul de la Rolling Stones, a facut anul trecut afirmatii caustice despre The Beatles, aminteste AFP.

Festivalul "Desert Trip" - joc de cuvinte evocand calatoria sau halucinatia sub influenta drogurilor in desert - a inceput vineri, pentru trei zile, dupa care va fi reluat in format identic in weekendul viitor.

Never stop, never stop, ...citeste mai departe despre "Desert Trip, cel mai tare festival rock din istorie: Omagiu Beatles de la Rolling Stones (Foto & video)" pe Ziare.com

#Desert Trip festival rock California, #omagiu Beatles Rolling Stones , #Stiri Lifestyle