Dezvaluiri despre astronautii de pe Luna, dupa 40 de ani: Creierul le-a fost perturbat

Vineri, 05 Septembrie 2014, ora 12:25
1259 citiri
Dezvaluiri despre astronautii de pe Luna, dupa 40 de ani: Creierul le-a fost perturbat
Foto: Discovery News

Astronautii americani ai misiunilor Apollo ale NASA au avut reale dificultati la deplasarea pe Luna. Acum, dupa mai bine de 40 de ani, oamenii de stiinta au anuntat ca astronautii nu numai ca au fost nefamiliarizati cu mediul ciudat, dar si creierul lor a fost perturbat din cauza lipsei unei referinte asupra gravitatii reduse de pe Luna.

Inregistrarile video NASA istorice ale astronautilor pe Luna au aratat ca gravitatia lunara extraterestra i-a pus in dificultate, potrivit Discovery News.

Intr-un studiu publicat recent in revista Plos One, cercetatorii vorbesc despre inexistenta unei referinte gravitationale lunare in creierul astronautilor, care i-a determinat sa-si piarda perceptia asupra deplasarii.

"Perceptia orientarii relative a sinelui si a lumii este importanta nu numai pentru echilibru, dar si pentru alte aspecte ale perceptiei, inclusiv recunoasterea fetelor si obiectelor si prezicerea ...citeste mai departe despre "Dezvaluiri despre astronautii de pe Luna, dupa 40 de ani: Creierul le-a fost perturbat (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#astronauti Luna probleme deplasare, #creierul astronautilor Luna perturbat, #gravitatie Luna astronauti Apollo , #Stiri Lifestyle