Diplomatie rock: The Rolling Stones, concert istoric in Cuba (Video)

Sambata, 26 Martie 2016, ora 10:40
1064 citiri
Diplomatie rock: The Rolling Stones, concert istoric in Cuba (Video)
Foto: Captura Youtube/CBC News

Formatia britanica The Rolling Stones a sustinut, vineri seara, un concert cu intrare libera, la care au participat aproximativ 500.000 de persoane, in Havana, Cuba.

Acesta a fost primul concert pe care grupul rock britanic l-a sustinut in Cuba. Mesajul transmis sutelor de mii de cubanezi de Mick Jagger, solistul trupei, a fost ca "vremurile se schimba", informeaza Reuters, citata de News.ro.

Evenimentul a debutat cu "Jumpin' Jack Flash", piesa inregistrata in 1968, cand fanii cubanezi ai rockului erau fortati sa asculte in secret acest gen muzical, riscand sa fie condamnati de regimul comunist pentru "deviere ideologica".

"Stim ca in trecut era greu de ascultat muzica noastra in Cuba, dar iata-ne cantand. De asemenea, cred ca vremurile se schimba", a afirmat Mick Jagger in limba spaniola, pe care a folosit-o ca mijloc de comunicare pe parcursul show-ului care a cuprins 18 piese, cantate in mai bine de doua ore.

Printre piesele interpretate de trupa s-au numarat "Out of ...citeste mai departe despre "Diplomatie rock: The Rolling Stones, concert istoric in Cuba (Video)" pe Ziare.com

#Rolling Stones concert Havana Cuba 2016, #Rolling Stones Cuba 2016 video , #Stiri Lifestyle