Dustin Hoffman este acuzat din nou de abuzuri sexuale: Se intampla la fiecare spectacol pe Broadway

Sambata, 09 Decembrie 2017, ora 10:42
1471 citiri
Dustin Hoffman este acuzat din nou de abuzuri sexuale: Se intampla la fiecare spectacol pe Broadway
Foto: arhiva Kathryn Rossetter

Dustin Hoffman a fost acuzat vineri ca ar fi molestat de mai multe ori o actrita care a lucrat cu el in 1980, aceasta fiind a treia invinuire care il vizeaza pe legendarul actor si cea mai recenta din seria privind abuzurile sexuale impotriva barbatilor puternici de la Hollywood.

Kathryn Rossetter, care a lucrat cu actorul, dublu premiat cu Oscar, la productia din 1985 de pe Broadway "Death of a Salesman" (Moartea unui comis-voiajor), a facut acuzatia intr-un editorial din The Hollywood Reporter, citat de AFP.

Totul a inceput, a scris Rossetter, dupa ce Hoffman a ajutat-o sa obtina rolul, primul ei rol pe Broadway.

Hoffman i-a prezentat-o chiar sotiei sale, potrivit lui Kathryn Rossetter.

Insa lucrurile au luat o intorsatura transformandu-se intr-o "oribila, dezamagitoare si abuziva experienta cu unul dintre idolii mei".

Odata, in timpul unui spectacol la Chicago, "am simtit mana lui sub lenjerie, intre coapse", "abuz care s-a intamplat la fiecare spectacol", a spus ea.

"A continuat si a devenit din ce in ce mai agresiv", povesteste actrita. "Noapte de noapte mergeam acasa si plangeam".

Rossetter a spus ca ar fi raportat abuzul lui Hoffman la Uniunea Actorilor dar a fost descurajata de altii care i-au sugerat ca probabil isi va pierde slujba si sperantele ei la o cariera in film.

Actrita a aparut mai tarziu in versiunea pentru televiziune din 1985 a spectacolului "Death of a Salesman", in care a jucat si Hoffman.

Scenarista si producatoarea Wendy Riss Gatsiounis sustine ca actorul i-a facut avansuri in timpul unei intalniri profesionale care a avut loc in 1991, informeaza The Guardian. Wendy Riss Gatsiounis a declarat pentru Variety ca intalnirea a fost stabilita initial cu Hoffman si Murray Schisgal, scenaristul filmului "Tootsie", pentru a discuta o eventuala adaptare pentru ecran a piesei ei, "A Darker Purpose". Femeia sustine ca la inceputul intalnirii, Dustin Hoffman a intrebat-o atunci, cand ea avea peste 20 de ani, daca a intretinut vreodata relatii sexuale cu un barbat in varsta de peste 40 de ani.

Si Anna Graham Hunter a sustinut ca Dustin Hoffman i-a cerut sa ii faca un masaj la talpi, in prima ei zi petrecuta pe platoul de filmare. Ea a povestit ca i-a facut masajul actorului, desi a incercat sa il refuze, si a adaugat ca Dustin Hoffman a flirtat cu ea si cu alte femei, i-a atins fundul si i-a vorbit despre relatii sexuale.

Contactat de The Hollywood Reporter, Dustin Hoffman a declarat ca respecta femeile si ca i ...citeste mai departe despre "Dustin Hoffman este acuzat din nou de abuzuri sexuale: Se intampla la fiecare spectacol pe Broadway" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dustin Hoffman abuz sexual , #Stiri Lifestyle