E mostenitoarea unui imperiu de milioane de dolari, dar e neputincioasa in fata bolii Lyme

Marti, 13 Octombrie 2015, ora 21:03
1137 citiri
E mostenitoarea unui imperiu de milioane de dolari, dar e neputincioasa in fata bolii Lyme
Foto: Instagram/Ally Hilfiger

Fiica designerului multimilionar Tommy Hilfiger, Ally, in varsta de 30 de ani, a declarat recent ca se lupta cu boala Lyme, cauzata de intepatura capuselor, din copilarie.

In prezent, a ajuns intr-un stadiu in care boala cronica i-a afectat "fiecare celula din organism", inclusiv creierul, a declarat Ally, conform ContactMusic.

Ally Hilfiger a declarat ca se simte "ca o femeie de 80 de ani". 14 ani le-a luat medicilor sa-si dea seama care e sursa infectiei din organismul ei, a mai spus aceasta.

Boala Lyme sau cat de periculoasa poate fi o capusa - Ce spune medicul

Povestind prin ce a trecut, fiica renumitului designer a declarat pentru Daily Mail: "Nu putea nici sa ma dau cu lotiune pe picioare, pentru ca ma simteam ca si cum m-ar fi batut cineva cu bata de baseball. Eram ca o femeie de 80 de ani. (Boala - n. red.) mi-a afectat ...citeste mai departe despre "E mostenitoarea unui imperiu de milioane de dolari, dar e neputincioasa in fata bolii Lyme" pe Ziare.com

#Ally Hilfiger boala Lyme, #Ally Hilfiger boala capuse, #Ally Hilfiger bolnava, #Ally Hilfiger boala cronica , #Stiri Lifestyle