Eurovision 2015 - Iata de ce nu a castigat Rusia: Locul 2 e chiar mai valoros decat o victorie

Luni, 25 Mai 2015, ora 11:20
1139 citiri
Eurovision 2015 - Iata de ce nu a castigat Rusia: Locul 2 e chiar mai valoros decat o victorie
Foto: Captura Youtube/Eurovision Song Contest

Concursul Eurovisionul a fost aspru criticat din cauza votului politic, participantii folosind sistemul acesta pentru a-si sprijini aliatii, pentru a consolida blocurile regionale sau pentru a-si pedepsi vecinii. Recent, s-a introdus un alt criteriu in tot acest context: homosexualitatea, iar Rusia nu a avut nicio sansa sa castige, noteaza presa rusa, citand publicatii internationale.

Sputnik News noteaza ca publicatii celebre precum Washington Post sau Wall Street Journal sustin ca Rusia, clasata pe locul doi in acest an, nu a avut nicio sansa sa castige concursul Eurovision 2015 din cauza politicii anti-homosexuali.

"Fanilor Eurovision li se amintea in mod constant, in diferite forme, de propaganda anti-gay a Rusiei, iar Polina Gagarin, artista care a reprezentat tara, probabil ca nu avea nicio sansa (sa castige - n.red.) din aceasta cauza", noteaza autorul unui material de pe Washington Post Style Blog.

Suedia a castigat Eurovision 2015. Voltaj incheie pe locul 15

"In ...citeste mai departe despre "Eurovision 2015 - Iata de ce nu a castigat Rusia: Locul 2 e chiar mai valoros decat o victorie" pe Ziare.com

#Rusia Eurovision Polina Gagarina, #Polina Gagarina Eurovision, #Eurovision 2015 , #Stiri Lifestyle