Familia Regala, calatorie cu Trenul Regal la Craiova

Joi, 29 Mai 2014, ora 16:05
2078 citiri
Familia Regala, calatorie cu Trenul Regal la Craiova

Principele Nicolae, principesa Margareta si principele Radu vor face o vizita la Craiova, la sfarsitul saptamanii, cu ocazia Zilelor orasului, calatoria de la Bucuresti urmand sa aiba loc cu Trenul regal.

Cu prilejul Zilei Internationale a Copilului, principesa Margareta a invitat in Trenul regal treizeci de varstnici si copii beneficiari ai programelor intergenerationale derulate de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei prin Centrul Comunitar Generatii si Programul "Niciodata singur". Acestia vor fi musafirii familiei regale, pe traseul strabatut de Trenul regal de la Bucuresti la Craiova, potrivit Mediafax.

Trenul regal va ajunge in gara din Craiova duminica, la ora 14.00, unde va avea loc un ceremonial de primire a familiei regale de primarul municipiului, Lia-Olguta Vasilescu, precum si de reprezentanti ai autoritatilor locale.

Vizita familiei regale va continua cu o intalnire cu oficialitatile orasului la sediul Primariei din Craiova.

La ora 15.30, principele Radu si principele Nicolae vor participa, la Centrul Multifunctional Craiova, la evenimentul de promovare a lecturii "Cartile Copilariei", program desfasurat la nivel national de editura Curtea Veche Publishing.

Duminica seara, familia regala va lua parte la un dineu oferit de municipalitatea din Craiova, iar, de la ora 22.00, acestia vor asista, in Piata Mihai Viteazul, la spectacolul muzical-coregrafic "Carmina Burana", de Carl Orff, in interpretarea artistilor Operei Romane Craiova.

Trenul regal va putea fi vizitat in gara din Craiova duminica, pana la ora 20.00. Luni, in cursul diminetii, familia regala va pleca din Craiova cu Trenul regal. Pe drumul de intoarcere spre Bucuresti, musafirii familiei regale vor fi elevi olimpici doljeni.

#familia regala, #principele Nicolae, #trenul regal , #Stiri Lifestyle