Femeia din spatele lui Bear Grylls - Cine il invata sa supravietuiasca in salbaticie

Marti, 16 Februarie 2016, ora 12:45
1314 citiri
Femeia din spatele lui Bear Grylls - Cine il invata sa supravietuiasca in salbaticie
Foto: Twitter/Bear Grylls

A fost atacata de lei, a supravietuit muscaturii unora dintre cei mai veninosi serpi si a trecut prin toate primejdiile pe care le presupune salbaticia - e vorba de Megan Hine, femeia care are grija ca Bear Grylls sa fie mereu in siguranta.

Poate sa prinda peste cu mainile goale, stie ce insecte pot fi mancate si care nu, e experta in catarari, e tipul de femeie cu care nu te-ai supara sa ramai singur pe o insula, mai ales ca e extrem de amuzanta, scrie The Guardian despre consultanta lui Bear Grylls.

Reporterii publicatiei britanice au stat de vorba cu experta in supravietuire chiar cand aceasta se intorsese de la filmari, dintr-o padure din Romania. Aceasta nu l-a ajutat numai pe Bear Grylls, ci e consultant pentru multe emisiuni TV, inclusiv reality show-uri filmate in salbaticie.

Foto: Twitter/Megan Hine

Cea mai periculoasa situatie de care isi aminteste a survenit in desert, in Namibia, cand s-a trezit din somn (in cortul in care mai dormea o femeie), in ragetele ...citeste mai departe despre "Femeia din spatele lui Bear Grylls - Cine il invata sa supravietuiasca in salbaticie" pe Ziare.com

#Bear Grylls femeie supravietuire, #Bear Grylls Megan Hine, #Bear Grylls consultanti emisiune, #Bear Grylls tehnici supravietuire , #Stiri Lifestyle