Feng Shui: Figurinele-elefant chiar aduc noroc? Conteaza unde pui patul in camera?

Miercuri, 10 Februarie 2016, ora 07:53
1654 citiri
Feng Shui: Figurinele-elefant chiar aduc noroc? Conteaza unde pui patul in camera?
Foto: Arhiva personala/Miruna Pavoni

Feng Shui-ul este o disciplina despre care pare ca toti avem habar, dar daca trebuie sa intram in amanunte, observam ca, in realitate, cunostintele noastre sunt chiar putine. Parca ne amintim vag ca patul trebuie asezat cumva si ca exista culori care, intr-o anumita camera, nu aduc energii bune.

Dar chiar este Feng Shui-ul o stiinta? Si cu ce ne ajuta concret? Chiar trebuie sa tinem cont de principiile ce stau la baza sa? Ce se intampla daca ignoram pur si simplu regulile acestea? Arhitectul Miruna Pavoni, fondatoarea biroului de arhitectura & design interior Pavoni Studio, ne-a spus, intr-un interviu Ziare.com, care sunt cele mai importante principii din Feng Shui si cum le putem aplica imediat, dar si cum ne dam seama ca am avea de facut niste imbunatatiri in spatiul de locuit.

Cu totii am auzit despre Feng Shui, insa parerile legate de acesta au fost mereu impartite. Ar trebui sa tinem cont de principiile sale sau putem trai linistiti si fara?

Aplicarea principiilor de Feng... citeste mai departe despre "Feng Shui pe intelesul tau: Figurinele-elefant chiar aduc noroc? Conteaza unde pui patul in camera? Interviu" pe Ziare.com

#feng shui principii, #feng shui aplicabilitate, #feng shui interviu, #Miruna Pavoni arhitectura decoratiuni interioare, #energii Feng Shui , #Stiri Lifestyle