Ferrari-ul instrumentelor de scris vine si in Romania. Aurora isi aduce creatiile pe piata locala. FOTO

Duminica, 06 Octombrie 2013, ora 14:25
2595 citiri
Ferrari-ul instrumentelor de scris vine si in Romania. Aurora isi aduce creatiile pe piata locala. FOTO
Aurora, "Ferrari"-ul instrumentelor de scris, este in Romania

Compania italiana Aurora, un producator de referinta de instrumente de scris, a lansat oficial, in Romania, gama sa de produse, dupa ce a deschis un magazin, ce-l de-al doilea fiind deja in plan.

Aurora produce, in principal, instrumente de scris

Pe langa instrumentele de scris, Aurora intentioneaza sa aduca in Romania si gama sa de produse din piele si ceasuri.

Aurora produce si ceasuri pentru femei

"Produsele noastre combina arta manufacturii italiene, tehnologia si materialele de calitate superioara, satisfacand cele mai exigente gusturi ale cumparatorilor. Romania este o piata emergenta a produselor de lux si suntem mandrii sa fim printre primele branduri italiene prezent aici", a spus Cesare Verona, presedintele si CEO Aurora.

Primul magazin a fost deschis de Aurora Luxury Group, importatorul exclusiv al companiei italiene, in galeria comerciala The Grand Avenue a hotelului JW Marriott.

Un alt motiv care l-a determinat pe Cesare Verona sa vina pe pata romaneasca este apropierea culturala.

"De foarte mult timp, popoarele noastre au fost strans legate prin limba latina, traditie si istorie, si in ultimele decade, prin relatii de afaceri, ceea ce ne face dornici sa contribui la dezvoltarea legaturii dintre Italia si Romania", a mai spus Verona.

Fondata in 1919 in Torino de catre un negustor de textile, Aurora a devenit unul dintre principalii producatori de instrumente de scris si de accesorii de piele. Compania a inceput sa se extinda in afara Italei in 1990. Odata cu cu aceasta decizie, exporturile companiei au ajuns la 45% din totalul vanzarilor, Italia ramanand principala piata, cu o cota de 55%.

Aurora exporta 30% din productie in Europa, 35% in continentele americane, 30% in Orientul Mijlociu si Indepartat, iar 5% in restul lumii.

Ceasuri pentru barbati, marca Aurora

Colectia de stilouri Verdi

Aurora aduce in Romania si ceasuri sport

#Aurora Romania, #instrumente scris, #produse de lux , #Stiri Lifestyle