Festival de carte si muzica in Piata Sfatului din Brasov

Luni, 14 Iulie 2014, ora 15:55
1780 citiri
Festival de carte si muzica in Piata Sfatului din Brasov

A treia editie a Festivalului de Carte si Muzica, devenit reper cultural traditional pentru luna iulie, organizat de Asociatia Culturala "Libris Brasov", in parteneriat cu Primaria si Consiliul Judetean, se desfasoara in perioada 17-20 iulie, in Piata Sfatului.

"Este un eveniment foarte important pentru Brasov, dupa doua editii de succes. Abundenta editoriala si discografica reunita in cadrul festivalului este dublata de lansari de carte, recitaluri si spectacole care dau amprenta distincta a manifestarii culturale. Timp de patru zile, brasovenii, dar si turistii aflati in orasul nostru vor avea la dispozitie evenimente pentru toate varstele si pentru toate gusturile", a declarat luni, intr-o conferinta de presa, Dana Anghelescu din partea organizatorilor.

Iubitorii de carte si muzica vor avea la dispozitie aproape 40 de standuri cu lucrari din diverse domenii - literatura romana si universala, stiinte economice, psihologie, terapie familiala si de cuplu, dezvoltare personala, sanatate si nutritie, spiritualitate, business, carti pentru copii, carti in limbi straine ale editurilor si furmizorilor de carte precum Polirom si Cartea Romaneasca, Humanitas, All, Corint, Curtea Veche, Litera, Pastel, Paralela 45, Dinasty Books Proeditura si Tipografie, Rao, Saeculum I.O, Trei, Univers Enciclopedic Gold.

Dintre producatori si distribuitori de muzica vor fi prezenti Byton Music, Libris Brasov, Emagazionulmuzica.ro, Niche Records si Universal Music. Alti participanti - Treasure Tea&Coffee si Lumea Board Games.

Pe scena Festivalului de Carte si Muzica vor fi prezenti Alexandra Fits si Guido van de Meent din Olanda, Daggu Project din Germania, Silvan Stancel, Marius Batu, Cvintetul Anatoly, Beladis, Maria Morelli, Hypnotique Violin Electric Band, Rodica Pop Seling, Maria Butila, Ovidiu Purdea Somes, Daniel Rosalim, Rodica Stan, Ioana Bozga, Roxana si Septimiu Pop.

Ca element inedit la editia din acest an, Asociatia Culturala "Libris Brasov" a invitat zece tineri, participanti la tabara de chitara Acustic Live Music Camp sa cante pe scena festivalului din Piata Sfatului.

Deschiderea oficiala a Festivalului de Carte si Muzica are loc joi, la ora 12.00, urmand ca dupa o jumatate de ora sa aiba loc lansarea seriei de editii definitive ale lucrarilor scriitorului Daniel Dragan: Stapanii lumii, Parintele Thom, Dincolo de Arania si Logofania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#festival carte, #festival muzica Brasov, #producatori muzica Brasov , #Stiri Lifestyle