Fiasco la concertul Robbie Williams: Organizatorii arunca pisica. Iata unde iti poti recupera banii de pe card

Luni, 20 Iulie 2015, ora 07:28
1235 citiri
Fiasco la concertul Robbie Williams: Organizatorii arunca pisica. Iata unde iti poti recupera banii de pe card
Foto: Ziare.com

Desi au trecut trei zile de la concertul sustinut de Robbie Williams in Bucuresti, reactiile nu contenesc, dupa scandalul legat de organizarea deficitara a evenimentului, care a rabufnit in weekend pe retelele sociale si nu numai.

Organizatorii intregului show au postat de abia la finalul weekendului pe o retea sociala o "scrisoare deschisa catre publicul prezent la evenimentul anului".

"Am dorit sa acordam cat mai multor persoane oportunitatea de a-l vedea si asculta live pe Robbie Williams si sa le oferim o experienta de neuitat!

Cu 3 zile inaintea acestui eveniment, ne-am aflat intr-o situatie fara precedent pentru noi: firma de public catering, care organiza vanzarea la eveniment, ne-a informat, printr-un email, ca doreste sa se retraga din contractul agreat si semnat!

Starea de alerta provocata de neprofesionalismul si iresponsabilitatea acestor oameni fata de cei 64.000 de participanti la eveniment a afectat intr-o extrem de mare masura buna organizare a acestuia, ...citeste mai departe despre "Fiasco la concertul Robbie Williams: Organizatorii arunca pisica. Iata unde iti poti recupera banii de pe card" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#concert Robbie Williams bani card, #card recuperare bani concert Robbie Williams , #Stiri Lifestyle