Fosta iubita a actorului Mel Gibson solicita protectia legii falimentului

Joi, 20 Februarie 2014, ora 18:00
1392 citiri
Fosta iubita a actorului Mel Gibson solicita protectia legii falimentului
Sursa foto Go4Celebrity

Oksana Grigorieva, fosta iubita a actorului Mel Gibson, a cerut in justitie sa fie plasata sub protectia legii falimentului, dupa ce a spus ca a ramas fara bani .

Starul hollywoodian si compozitoarea rusa au fost prinsi intr-o lupta apriga in justitie pentru custodia fiicei lor Lucia, in 2011, iar Grigorieva a obtinut in urma unei intelegeri a celor doua parti suma de 750.000 de dolari, care ii va fi platita in rate pana in anul 2016, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

In documentele depuse la tribunal, ea a declarat venituri de 48.000 de dolari, sub forma unor bunuri si proprietati, dar si datorii de 438.000 de dolari.

Grigorieva trebuie sa primeasca redevente pentru cantecele si tablourile create

Grigorieva afirma ca trebuie sa primeasca redevente pentru cantecele si tablourile pe care le-a creat.

Desi veniturile ei lunare includ pensia alimentara de 20.000 de dolari pe luna care ii este platita de Mel Gibson si pensia alimentara de 2.500 de dolari pe luna care ii este platita de actorul Timothy Dalton, cu care are un fiu, Oksana Grigorieva spune ca acesti bani nu sunt suficienti pentru a-si achita datoriile.

In aceleasi documente, Grigorieva afirma ca cea mai mare parte a datoriilor sale provin din cheltuielile de judecata pe care le-a acumulat in timpul disputei in justitie cu Mel Gibson. Initial, ea primise o oferta de 15 milioane de dolari de la Mel Gibson pentru a pune capat acelui proces, in 2010, insa a refuzat-o.

Mel Gibson a fost acuzat de violenta conjugala

In ianuarie 2010, actorul australian, in varsta de 58 de ani, a fost acuzat de violenta conjugala de catre fosta lui iubita, Oksana Grigorieva, cu care se afla in termeni deloc rezonabili, din cauza discutiilor pe tema custodiei fiicei lor.

Dupa o relatie de trei ani, actorul australian si cantareata rusa s-au despartit in 2010. Mel Gibson a obtinut custodia comuna a fiicei sale cu Grigorieva, Lucia, care va putea sa solicite o parte egala din mostenirea actorului, alaturi de ceilalti sapte copii ai starului australian, proveniti din prima casatorie a acestuia, cu Robyn Gibson.

Mariajul sotilor Gibson, care a durat 29 de ani, s-a incheiat in aprilie 2009, in momentul in care Oksana Grigorieva a anuntat ca era insarcinata.

Oksana Grigorieva, pianista si fost model, si-a lansat albumul de debut, un material pop, in august 2009.

In anii 1990, Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari si mai bine platiti actori din lume. El a castigat doua premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" si "cel mai bun film", in 1995, cu pelicula "Inima neinfricata/ Braveheart". Celebrul regizor al filmelor "Patimile lui Hristos" si "Apocalypto" a revenit in ianuarie pe marile ecrane, dupa o pauza de opt ani, cu rolul din thrillerul "Edge of Darkness", considerat un esec comercial. El a regizat, totodata, videoclipurile a patru dintre piesele incluse pe albumul Oksanei Grigorieva.

#mel gibson, #Oksana Grigorieva, #Grigorieva faliment , #Stiri Lifestyle