Fotografii cu Marilyn Monroe, Sophia Loren si Audrey Hepburn vor fi scoase la licitatie

Luni, 24 Iunie 2013, ora 14:21
3457 citiri
Fotografii cu Marilyn Monroe, Sophia Loren si Audrey Hepburn vor fi scoase la licitatie

Peste 75.000 de fotografii realizate de celebrul fotograf american Milton Greene facute unor vedete de la Hollywood, precum Marilyn Monroe, Jane Fonda, Faye Dunaway si Barbra Streisand, vor fi scoase la licitatie de casa Profile in History, pe 27 iulie.

Printre celelalte fotografii incluse in aceasta colectie se afla imagini spectaculoase cu Janet Leigh, Sophia Loren, Tippi Hedren, Lauren Hutton, Beverly D'Angelo, Sammy Davis Jr., Audrey Hepburn si John F. Kennedy, relateaza hollywoodreporter.com.

Milton Greene, un renumit fotograf de moda, a devenit celebru gratie colaborarii sale cu actrita Marilyn Monroe. De altfel, el a fost intre anii 1953 si 1957 consilierul si partenerul de afaceri al actritei. Fotografiile sale au aparut in cele mai importante publicatii americane in anii '50 - ' 60, precum Life, Harper's Bazaar, Town & Country si, mai ales, in revista Vogue.

Alaturi de alti fotografi de renume din acea perioada, precum Richard Avedon, Cecil Beaton, Irving Penn si Norman Parkinson, Milton Green este creditat cu faptul ca a adus fotografia de moda in domeniul artelor frumoase.

#fotografii Marilyn Monroe, #fotografii Sofia Loren, #fotografii Audrey Hepburn , #Stiri Lifestyle