Daca simtiti ca intrati intr-o atmosfera mai alarmanta si iesiti din visul care a fost vacanta inseamna ca vine toamna.
Ar trebui sa o primim cu bratele deschise, pentru ca poate fi o perioada de crestere si de productivitate de care atat plantele, cat si oamenii beneficiaza. Cel mai bine e sa ne bucuram de roadele toamnei pe care le gasim asa de usor in piete, proaspete si cu gustul cu care ne-am obisnuit din copilarie.
Daca placinta cu dovleac gustata fierbinte, direct din tava este o amintire vie si aromata si pentru voi, atunci o sa adorati acest crumble - e texturat, modern, savuros si foarte atragator. Reteta e simpla, fara ingrediente iesite din comun, insa cu un rezultat absolut extraordinar.
Vezi cum se prepara si Spaghete din grau dur cu creveti
Ingrediente:
- 4 kg dovleac;
- 2 bucati baton de scortisoara;
- 200 g zahar brun;
- unt;
- migdale;
- faina;
- ulei de vanilie: ulei de floarea soarelui, vanilie;
- inghetata de vanilie.
Daca vrei sa prepari ...citeste mai departe despre "Gateste cu suflet: Crumble de dovleac aromatizat cu crocant de migdale si ulei de vanilie" pe Ziare.com