George Clooney il ataca pe Trump, in scandalul cu Meryl Streep: N-ar trebui sa conduci tara?

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 17:27
1190 citiri

Dupa ce Meryl Streep l-a atacat dur pe presedintele ales, in discursul de la Globurile de Aur, iar Donald Trump nu s-a sfiit sa-i dea replica, in acest duel al declaratiilor a intrat si George Clooney.

Acesta ii reproseaza presedintelui ales, pentru care mentioneaza ca nu a votat, ca ar trebui sa aiba alte preocupari, cum ar fi sa conduca tara.

Intr-un discurs sustinut la eveniment organizat de Netflix, actorul a declarat ca SUA este "putin ghinionista" sa-l aiba pe Donad Trump presedinte. "Nu l-am votat, nu il sprijin, nu cred ca este alegerea corecta", a spus actorul despre Donald Trump, conform The Guardian.

Duminica, actrita Meryl Streep a declarat despre Trump, intr-un discurs emotionant, ca acesta are "instinctul de a umili". Afirmatia se refera la un episod in care presedintele ales al SUA a facut glume, in public, pe seama unui reporter cu un handicap fizic.

"Mi-a frant inima atunci cand am vazut asa ceva si inca nu pot sa-mi scot acele imagini din minte, deoarece ...citeste mai departe despre "George Clooney il ataca pe Trump, in scandalul cu Meryl Streep: N-ar trebui sa conduci tara?" pe Ziare.com

#George Clooney ataca Donald Trump, #Clooney scandal Trump Meryl Streep, #vedete impotriva Trump , #Stiri Lifestyle