George Clooney l-a criticat pe Trump la Paris: Nu putem sa aparam libertatea in strainatate, daca renuntam la ea la noi acasa

Sambata, 25 Februarie 2017, ora 11:46
1032 citiri

George Clooney a sustinut un discurs cu o profunda tenta politica, in care l-a criticat pe Donald Trump si a cerut publicului "sa nu permita urii sa castige".

Actorul si regizorul George Clooney, recompensat, vineri, la Paris cu un premiu Cesar onorific, a profitat de aceasta ocazie pentru a sustine un discurs in care a criticat politica promovata de presedintele american Donald Trump, informeaza Hollywood Reporter.

George Clooney, intampinat cu aplauze furtunoase de spectatorii francezi, care s-au ridicat in picioare pentru a-l saluta cand a urcat pe scena, a primit trofeul din mainile bunului sau prieten, actorul francez Jean Dujardin. Cei doi artisti i-au amuzat pe spectatori atunci cand Clooney l-a rugat pe Dujardin, celebru pentru cunostintele sale rudimentare de limba engleza, sa ii traduca discursul in franceza.

Discursul lui George Clooney a fost si serios, dar si amuzant, starnind adeseori hohote de ras, in special atunci cand Jean Dujardin oferea spectatorilor o traducere ce nu avea nicio legatura cu vorbele rostite de starul american.

George Clooney a venit la ceremonie insotit de sotia lui, Amal Clooney, care este insarcinata. Amal Clooney a stat in primul rand, langa Alain Terzian, presedintele Academiei de Arte si Tehnici Cinematografice - institutia care atribuie premiile Cesar.

Meryl Streep l-a criticat dur pe Donald Trump la Globurile de Aur. Cum a reactionat presedintele ales al SUAGeorge Clooney il ataca pe Trump, in scandalul cu Meryl Streep: N-ar trebui sa conduci tara?Robert de Niro, despre Donald Trump: Nu pot sa ii mai dau un pumn. Acum este presedinte

Starul american i s-a adresat lui Amal, spunandu-i de pe scena ca este mandru ca este sotul ei si ca este "entuziasmat de anii si, in special, de lunile care vor urma", referindu-se la nasterea gemenilor cuplului, care vor veni pe lume in luna iunie.

Dupa ce a multumit Academiei Franceze pentru acest trofeu onorific si a vorbit despre "fascinatia" lui pentru cinematografia franceza, George Clooney a trecut foarte repede la politica: "In calitatea noastra de cetateni ai lumii, va trebui sa muncim si mai mult pentru a nu permite urii sa castige".

De asemenea, George Clooney a cerut spectatorilor francezi "sa nu confunde dezacordul de idei cu lipsa de loialitate" si le-a atras atentia cetatenilor americani asupra unui aspect important: "Nu putem sa aparam libertatea in strainatate, daca renuntam la ea la noi acasa".

George Clooney a spus ca Donald ...citeste mai departe despre "George Clooney l-a criticat pe Trump la Paris: Nu putem sa aparam libertatea in strainatate, daca renuntam la ea la noi acasa" pe Ziare.com

#George Clooney atac Trump, #George Clooney criticat Trump Cesar , #Stiri Lifestyle