Gorj: Trei cupluri din tara si-au unit destinele in fata Portii Sarutului, de Sfantul Valentin

Sambata, 15 Februarie 2014, ora 09:00
1293 citiri
Gorj: Trei cupluri din tara si-au unit destinele in fata Portii Sarutului, de Sfantul Valentin

Primarul municipiului Targu-Jiu, Florin Carciumaru, a oficiat vineri, cu ocazia Sfantului Valentin, trei casatorii in Parcul Central din oras, in fata Portii Sarutului.

Tot cu aceasta ocazie, reprezentantii Primariei Targu-Jiu au oficiat alte patru casatorii la Starea Civila din sediul institutiei, cuplurile fiind din mai multe orase ale tarii.

"Ne bucuram cu totii ca a devenit o traditie ca in noaptea de Revelion, de Sfantul Valentin, de Dragobete si in functie de solicitarile tinerilor sa avem posibilitatea de a oficia casatorii la Poarta Sarutului. Astazi am avut ocazia sa oficiez trei casatorii pentru o pereche din Baia Mare, din Craiova si din Targu Jiu. Acest obicei a inceput sa prinda viata si sa fie solicitat nu numai de catre tinerii din orasul nostru, ci si din alte orase ale tarii", a declarat Florin Carciumaru.

Acesta a mai spus ca fiecare dintre cele trei cupluri care si-au unit destinele in fata Portii Sarutului au achitat o taxa in valoare de 400 de lei, primind in dar de la reprezentantii Primariei cate o sticla de sampanie si un buchet de flori pentru doamne.

Casatoriile in aer liber, in fata Portii Sarutului, au devenit o traditie la nivelul municipiului Targu-Jiu, edilul Florin Carciumaru oficiind in urma cu cinci ani prima astfel de ceremonie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#poarta sarutului, #casatorie valentin, #ziua indragostitilor , #Stiri Lifestyle