Homosexuali celebri, care au fost casatoriti cu femei (Galerie foto)

Sambata, 11 Octombrie 2014, ora 16:37
1814 citiri
Homosexuali celebri, care au fost casatoriti cu femei (Galerie foto)
Foto:es.wikipedia.org

Chiar si cei cunoscuti in prezent ca gay faimosi au avut momentele lor de "ratacire", avand cate o casatorie heterosexuala in trecut. E cazul lui Elton John, dar nu numai.

Unii s-au folosit de aceasta casatorie pentru a-si ascunde adevarata orientare sexuala, altii au recunoscut chiar in timpul casatoriei ca sunt gay.

Stiai ca se iubesc cu persoane de acelasi sex? Celebri si gay (Galerie foto)

Ranker a cautat in vietile unor actori, regizori celebri sau muzicieni, gasind cateva astfel de exemple.

Anthony Perkins

Anthony Perkins, actor nominalizat la Oscar si cantaret, cunoscut mai ales pentru rolul Norman Bates din "Psycho", al lui Alfred Hitchcock, dar si pentru "The Matchmaker", "Murder on the Orient Express" sau "Mahogany", a fost casatorit cu actrita Berry Berenson. Cuplul a avut doi copii, Oz Perkins (nascut in 1974) si Elvis Perkins (nascut in 1976).

Inainte de casatorie, Anthony a avut relatii cu mai multi barbati. A murit din cauza complicatiilor SIDA, de care ...citeste mai departe despre "Homosexuali celebri, care au fost casatoriti cu femei (Galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#actori celebri gay casatoriti femei, #muzicieni gay casatoriti femei, #homosexuali celebri casatoriti femei, #homosexuali faimosi casatoriti femei , #Stiri Lifestyle