House of Cards, la ultimul sezon dupa scandalul in care e implicat Kevin Spacey

Marti, 31 Octombrie 2017, ora 14:28
1234 citiri
House of Cards, la ultimul sezon dupa scandalul in care e implicat Kevin Spacey

Kevin Spacey trece printr-un scandal care l-ar putea costa cariera. Din acest motiv, Netflix a anuntat ca sezonul 6 va fi ultimul din House of Cards, noteaza cei de la Playtech.ro.

In ultimele 24 de ore, Variety, Deadline si Hollywood Reporter au detaliat un scandal in care este implicat unul dintre cei mai indragiti actori americani. Kevin Spacey este acuzat ca, in urma cu aproximativ 30 de ani, a agresat sexual un minor in varsta de 14 ani. Minorul cu pricina este actorul Anthony Rapp, cunoscut mai ales datorita rolului din Star Trek: Discovery. Aparent, din 1986 si pana acum actorul din Star Trek a suferit destul de mult din cauza interactiunii de la momentul respectiv cu Spacey.

La aflarea vestii, actorul s-a grabit sa publice pe Twitter un fel de scuza oficiala, dar a fost foarte criticat. In aceeasi postare in care spune ca-i pare foarte rau de situatie, dar nu-si aminteste evenimentul, Kevin Spacey a decis sa recunoasca faptul ca este gay si, din acest moment, va trai doar ca o persoana de orientare sexuala gay.

Avand in vedere ca sezonul 6 din House of Cards se filmeaza deja de ceva timp, productia nu va fi oprita. Oficialii Netflix au afirmat insa ca povestea lui Frank Underwood va lua sfarsit dupa acest sezon. O declaratie oficiala din partea Netflix confirma ca directorii serviciului isi fac foarte mari griji vizavi de acest scandal.

Afla ce s-a intamplat intre Netflix si Kevin Spacey ...citeste mai departe despre "House of Cards, la ultimul sezon dupa scandalul in care e implicat Kevin Spacey" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
#House of Cards, #Netflix, #seriale, #Kevin Spacey , #Stiri Lifestyle