Imagini uluitoare cu tehnica militara folosita in Primul Razboi Mondial

Miercuri, 14 Mai 2014, ora 14:06
2282 citiri
Imagini uluitoare cu tehnica militara folosita in Primul Razboi Mondial
Foto: The Atlantic

Primul Razboi Mondial i-a surprins pe europeni, in 1914, intr-o perioada in care soldatii inca mai foloseau caii in conflicte. Pana la sfarsitul conflagratiei, insa, tehnologia militara s-a dezvoltat mult, inlocuind vechile arme.

Dezvoltarea echipamentului militar a capatat un avant extraordinar in timpul acestui conflict armat. Comunicarea pe front si supravegherea adversarului au devenit aspecte imbunatatite mult, acestea fiind sustinute de inventii cat mai sofisticate, scrie The Atlantic.

In aceasta fotografie, soldatii americani folosesc un dispozitiv urias de ascultare folosit pentru a detecta apropierea avioanelor inamice. El a fost inlocuit mai tarziu de tehnologia radar.

Tren blindat austriac, fotografiat in anul 1915. Asemenea trenuri au fost folosite pentru transportul de arme inca din timpul Razboiului Civil american. In plus, ele transportau si soldati pe front.

O echipa de comunicatii a nemtilor pe Frontul de Vest. Soldatii din partea dreapta pedaleaza ...citeste mai departe despre "Imagini uluitoare cu tehnica militara folosita in Primul Razboi Mondial (Galerie foto)" pe Ziare.com

#Primul Razboi Mondial soldati, #soldati Primul Razboi Mondial, #arme Primul Razboi Mondial , #Stiri Lifestyle