Imi urasc serviciul. Ce pot face?

Sambata, 15 Octombrie 2016, ora 18:25
1169 citiri
Imi urasc serviciul. Ce pot face?
Foto: Andreea Runceanu

Daca te auzi adesea spunand ca mergi la "scarbici" sau nici n-ai ajuns dimineata la birou si spui ca abia astepti sa se termine ziua de lucru, atunci faci parte din cei peste 40% dintre romani care sunt nefericiti la munca.

In cazul acesta, ar trebui neaparat sa faci o schimbare in viata ta. Atunci cand esti nefericit la serviciu, totul se rasfrange si asupra sanatatii sau vietii tale private.

Care sunt cel mai des intalnite cauze si ce ai putea sa faci ca sa schimbi situatia? Ai doua variante: ori iei niste masuri, ori iti schimbi jobul.

Iti voi enumera mai jos cel mai des intalnite cauze ale nefericirii la birou si cateva solutii pentru a-ti imbunatati viata profesionala.

Esti platit prost. In momentul in care exista un dezechilibru in defavoarea ta intre munca pe care o depui si recompensa materiala pe care o primesti este clar ca nu ai cum sa fii fericit. Ce poti sa faci?

Reevalueaza situatia. Pune pe hartie ce cheltuieli lunare ai si care ar fi suma pe care doresti ...citeste mai departe despre "Imi urasc serviciul. Ce pot face?" pe Ziare.com

#Cum sa nu iti urasti jobul, #psiholog urat job, #psiholog stres job , #Stiri Lifestyle