Imperiul cladit pe umerii lui Vladimir Putin - Produse inspirate de liderul rus (Video & Galerie foto)

Sambata, 09 Ianuarie 2016, ora 08:23
1209 citiri
Imperiul cladit pe umerii lui Vladimir Putin - Produse inspirate de liderul rus (Video & Galerie foto)
Foto: Arhiva Ziare.com

Cu cat e mai controversat personajul, cu atat mai bine se vand produsele legate de acesta. Iar la categoria "controversat", Vladimir Putin castiga detasat, desi termenul e bland cand vine vorba despre liderul de la Kremlin.

Recent, pe piata a intrat un parfum inspirat de presedintele rus. Acesta se comercializeaza la Moscova, intr-un magazin de lux, dar poate fi cumparat si online. 80 de dolari te costa ca sa mirosi a presedinte rus, daca-ti iei parfumul din magazin, si 95 de dolari va costa daca-l comanzi de pe Internet.

Fotografia zilei: Chipul lui Vladimir Putin, pe hartie igienica

Sticlele de parfum sunt negre, pe acest fundal aparand profilul presedintelui rus. "Leaders Number One" se vinde doar pana la 20 ianuarie, in limita a 1.000 de flacoane, a cate 100 de mililitri.

Cum vei mirosi, asa incat sa-i semeni lui Putin? A lamaie, a brad si a coacaze negre. Creatorul parfumului, un belorus, sustine ca mirosul e unul "natural" si "deloc agresiv", conform ...citeste mai departe despre "Imperiul cladit pe umerii lui Vladimir Putin - Produse inspirate de liderul rus (Video & Galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#produse Vladimir Putin, #cult Vladimir Putin, #calendar Vladimir Putin, #parfum Vladimir Putin, #produse Rusia Putin , #Stiri Lifestyle