Impresionanta metamorfoza a femeii din 1950 si pana azi

Luni, 30 Iunie 2014, ora 08:40
859 citiri
Impresionanta metamorfoza a femeii din 1950 si pana azi
Foto: Journal des Femmes

Totul este intr-o continua transformare. Specia umana nu face exceptie. Particularizand, femeile evolueaza odata cu trecerea timpului. Genul pin-up definea in anii '50 femeia mai scunda, cu mai putine kilograme si cu trasaturi mai delicate decat in prezent.

O metamorfoza care reflecta igiena vietii, stresul si alimentatia, potrivit unui impresionant studiu realizat de The College of Podiatry din Londra.

Studiul in cauza realizeaza portretul femeii anilor de la mijlocul secolului trecut, pe care il compara cu cel de astazi. Diferentele se observa in semnele lasate de cei 60 de ani trecuti si au drept cauza impactul emanciparii, conform Journal des Femmes

Care sunt diferentele

Prin anii '50, femeia avea in medie 1,53 metri, cantarea aproximativ 61 de kilograme, iar masura la imbracaminte era 40. Astazi, fetele poarta 44, cantaresc 65 kg si au o inaltime de 1,63 metri. La incaltaminte purtau 36, fata de 39 in zilele noastre.

Picioarele s-au adaptat la aceste schimbari ...citeste mai departe despre "Impresionanta metamorfoza a femeii din 1950 si pana azi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#transformare femei decenii , #Stiri Lifestyle