Incendiu in Colectiv: Julio Iglesias transmite condoleante: Inima mea este cu voi

Duminica, 08 Noiembrie 2015, ora 15:26
1061 citiri
Incendiu in Colectiv: Julio Iglesias transmite condoleante: Inima mea este cu voi
Foto: Julio Iglesias/Facebook

Cantaretul si compozitorul spaniol Julio Iglesias transmite condoleante romanilor in urma incendiului din clubul Colectiv, precizand ca Romania a fost intotdeauna in inima sa si, de aceea, este indurerat de aceasta tragedie.

"Pentru toti prietenii mei romani, inima mea este cu voi, va sunt alaturi si va transmit cele mai profunde condoleante pentru victimele si suferinta datorata tragediei de saptamana trecuta de la Colectiv.

Romania a fost intotdeauna in inima mea si de aceea simt durere in aceste momente dificile. Julio ‪#colectiv", spune Julio Iglesias, intr-un mesaj publicat duminica, in limba romana, pe contul sau oficial de Facebook.

Bilantul persoanelor decedate in tragedia din clubul Colectiv a ajuns la 44, dupa ce duminica au murit alti trei raniti internati in spitale din Bucuresti, iar alti noua au decedat sambata, sapte in clinici din Capitala si doi in Olanda, unde au fost transferati.

Julio Iglesias a sustinut mai multe concerte sold-out in Romania. In ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv: Julio Iglesias transmite condoleante: Inima mea este cu voi" pe Ziare.com

#Julio Iglesias condoleante, #incendiu Colectiv, #condoleante Colectiv , #Stiri Lifestyle