Ion Tiriac despre cat de des il batea mama lui si de ce a decis sa ramana burlac

Duminica, 28 Februarie 2016, ora 14:04
1507 citiri
Ion Tiriac despre cat de des il batea mama lui si de ce a decis sa ramana burlac
Foto: EuropaFm

De ce a ales sa nu se mai casatoreasca, cum a fost relatia cu mama si tatal lui si alte cateva amintiri din copilarie, a dezvaluit, sambata, Ion Tiriac, in emisiunea La Radio cu Andreea Esca, de la Europa Fm.

Fostul sportiv a povestit de ce a ales sa traiasca asemeni unui lup singuratic si sa nu se mai casatoreasca, dupa un scurt episod matrimonial, finalizat la 26 de ani.

"De la 26 de ani mi-am invatat lectia: o femeie are nevoie de mai multa siguranta, de timp, de atentie si eu de la 16 ani n-am mai avut timp. Femeia cu care m-am casatorit in tinerete si-am divortat la 26 de ani e si acum una dintre cele mai bune prietene ale familiei, la 70 de ani", a spus Ion Tiriac.

Partea mai putin cunoscuta a lui Ion Tiriac, cea care arata o atentie speciala asupra valorilor familiei, a fost dezvaluita si de Boris Becker, fostul sau elev. "A avut grija de mine cand am avut prima prietena, prima bere, a fost ca un tata pentru mine", a spus Becker, care la sfarsitul conversatiei ...citeste mai departe despre "Ion Tiriac despre cat de des il batea mama lui si de ce a decis sa ramana burlac" pe Ziare.com

#Ion Tiriac copilarie, #Ion Tiriac viata, #Ion Tiriac Europa Fm , #Stiri Lifestyle