Jared Leto si Ellen Page, cei mai sexi vegetarieni din 2014

Vineri, 27 Iunie 2014, ora 12:20
1513 citiri
Jared Leto si Ellen Page, cei mai sexi vegetarieni din 2014

Actorul si muzicianul Jared Leto, laureat al premiului Oscar, si Ellen Page, actrita nominalizata la acest premiu, au primit din partea PETA titlul de cei mai sexi vegetarieni din 2014, titlu detinut si de alte nume grele din show-biz, precum Olivia Wilde, Woody Harrelson sau Carrie Underwood, conform starpulse.com.

Jared Leto nu si-a ascuns niciodata stilul de viata vegetarian. "Sunt sanatos tun, asa ca acest regim de viata este unul bun. Nu mai mananc carne de foarte mult timp... sunt 20 de ani de cand am trecut la regimul vegetarian si am inceput sa am grija de mine", declara el pentru revista britanica GQ. Conform PETA, "beneficiile regimului sau vegan de viata se vad cu usurinta! Jared are 42 de ani si arata ca si cum nu ar fi imbatranit o zi in ultimii 20 de ani".

Pe langa modul de viata vegetarian, Ellen Page este si o sustinatoare a gradinaritului organic, sustinand ca si-ar dori sa aiba propria ei ferma in Nova Scotia.

"Sunt foarte interesata de permacultura si vreau sa invat mai multe despre acest domeniu. Ma intereseaza si gradinaritul organic si sa dispun de un sistem alimentar sustenabil in Nova Scotia. De cate ori ma duc la piata, imi imaginez cat de bine este sa-ti cultivi propria hrana", sustinea ea.

Printre laureatii titlului de cel mai sexi vegetarian, oferit de PETA, se mai numara Kristen Bell, Woody Harrelson, Jessica Chastain, Kristen Wiig, Russell Brand, Olivia Wilde, Carrie Underwood, Natalie Portman sau Leona Lewis.

#actor Jared Leto, #premiu PETA Ellen Page, #a ctori filme , #Stiri Lifestyle