Jay Z a cumparat brandul de sampanie de lux Armand de Brignac

Joi, 06 Noiembrie 2014, ora 15:16
1626 citiri
Jay Z a cumparat brandul de sampanie de lux Armand de Brignac
Foto: themusicninja.com

Rapperul Jay Z a cumparat brandul de sampanie de lux Armand de Brignac, cunoscut si sub numele "Ace of Spades", dupa ce a ajutat compania sa devina o favorita a celebritatilor.

Compania Sovereign Brands a decis sa-si vanda participatia din cadrul companiei Armand de Brignac, cunoscuta si ca "Ace of Spades" (As de Inima neagra, n.r.) datorita logoului de pe eticheta, catre o companie detinuta de Jay Z, pe numele sau real Shawn Carter, dupa ce muzicianul a facut o oferta "imposibil de refuzat", informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Suntem mandri sa anuntam ca Sovereign Brands, o companie de vinuri si bauturi alcoolice, cu sediul in New York, detinuta de familia Berish, si-a vandut participatia din cadrul marcii de sampanie Armand de Brignac unei noi companii conduse de celebrul Shawn <> Carter", a anuntat compania intr-un comunicat.

Detaliile financiare ale tranzactiei nu au fost facute publice. O sticla de sampanie Armand de Brignac poate costa pana la 300 de dolari.

Jay Z, a carui avere este estimata la circa 520 de milioane de dolari, a folosit pentru prima data o sticla de sampanie Armand de Brignac in videoclipul piesei "Show Me What You Got", in urma cu opt ani.

"Am avut o relatie extraordinara cu Jay Z de-a lungul anilor, de cand a descoperit marca Armand de Brignac. A devenit interesat sa detina marca si ne-a facut o oferta pe care nu am putut sa o refuzam", a declarat Yvonne Lardner, purtatorul de cuvant al Sovereign Brands.

Jay-Z, pe numele adevarat Shawn Carter, s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanti producatori in industria muzicii hip-hop.

Din 2008 este casatorit cu Beyonce, iar impreuna au o fiica pe nume Blue Ivy. Jay Z si Beyonce formeaza cel mai bogat cuplu din industria muzicala, cu o avere estimata la peste 750 de milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Jay Z brand sampanie, #brand sampanie Armand de Brignac , #Stiri Lifestyle