Johnny Depp a finalizat divortul si i-a dat in judecata pe fostii lui manageri, care l-ar fi fraudat

Sambata, 14 Ianuarie 2017, ora 22:39
1280 citiri
Johnny Depp a finalizat divortul si i-a dat in judecata pe fostii lui manageri, care l-ar fi fraudat
Foto: Facebook Johnny Depp

Johnny Depp a finalizat, vineri, divortul de Amber Heard si i-a dat in judecata pe fostii sai manageri, pe care ii acuza de frauda si de la care cere daune de peste 25 de milioane de dolari.

Divortul actorilor Johnny Depp si Amber Heard a fost finalizat, vineri, dupa mai multe luni in care artista si-a acuzat fostul sot de violenta domestica, iar starul hollywoodian a acuzat-o de santaj financiar, informeaza Reuters.

Johnny Depp a acceptat sa ii plateasca actritei Amber Heard o suma anuntata anterior, de 7 milioane de dolari, despre care vedeta a spus ca o va dona unor organizatii de caritate.

Amber Heard, in varsta de 30 de ani, a depus actele de divort in luna mai 2016 si a obtinut un ordin de restrictie impotriva actorului. Johnny Depp, in varsta de 53 de ani, a negat tot timpul acuzatiile formulate de Amber Heard, care a declarat ca a fost agresiv atat fizic, cat si verbal in timpul intregii lor relatii.

Un avocat al lui Johnny Depp a declarat ca Amber Heard a incercat ...citeste mai departe despre "Johnny Depp a finalizat divortul si i-a dat in judecata pe fostii lui manageri, care l-ar fi fraudat" pe Ziare.com

#Johnny Depp divort, #Johnny Depp judecata manageri frauda , #Stiri Lifestyle