Johnny Depp risca 10 ani de inchisoare

Marti, 26 Mai 2015, ora 10:49
1159 citiri
Johnny Depp risca 10 ani de inchisoare
Foto: Captura Youtube/TheEllenShow

Actorul american Johnny Depp risca sa primeasca o condamnare de 10 ani de inchisoare pentru introducerea ilegala in Australia, fara respectarea regimului de carantina al acestei tari, a celor doi caini de companie ai sai, Pistol si Boo.

O comisie din Senatul australian a anuntat luni ca, daca acest caz va ajunge la tribunal si daca starul hollywoodian va fi gasit vinovat, actorul risca sa primeasca o condamnare de 10 ani de inchisoare sau o amenda de 265.000 de dolari, informeaza People.

Actorul american, in varsta de 51 de ani, a generat cateva controverse la inceputul lunii mai, atunci cand i-a luat cu el in Australia, la bordul unui avion privat, pe cei doi caini de companie ai sai, Pistol si Boo, doi masculi din rasa Yorkshire Terrier, incalcand astfel normele stricte de carantina din aceasta tara.

Cainii lui Johnny Depp, amenintati cu eutanasierea

Potrivit publicatiei Sydney Morning Herald, o ancheta oficiala a ajuns la concluzia ca Johnny Depp, ceilalti pasageri de la ...citeste mai departe despre "Johnny Depp risca 10 ani de inchisoare" pe Ziare.com

#Johnny Depp risca inchisoare, #Johnny Depp inchisoare, #Johnny Depp caini Australia, #Johnny Depp caini , #Stiri Lifestyle