Johnny Depp vrea sa cumpere un conac din Marea Britanie, evaluat la 15,6 milioane de euro

Vineri, 07 Februarie 2014, ora 09:17
1301 citiri
Johnny Depp vrea sa cumpere un conac din Marea Britanie, evaluat la 15,6 milioane de euro
Biserica din Castle Cary

Johnny Depp, care s-a logodit recent cu actrita Amber Heard, isi doreste sa cumpere un conac, situat pe o proprietate din Somerset, Anglia, evaluat la suma de 15,6 milioane de euro (13 milioane de lire sterline).

Considerat una dintre cele mai impunatoare cladiri din Anglia, conacul are 12 dormitoare, opt bai si este situat pe proprietatea Hadspen, intinsa pe o suprafata de aproximativ 344 de hectare, cu gradini si o padure pentru vanatoare.

Proprietatea Hadspen din Castle Cary, Somerset, a apartinut familiei Hobhouse, din 1785, si a fost scoasa recent la vanzare, pentru o suma cuprinsa intre 12 si 13 milioane de lire sterline, conform westernmorningnews.co.uk.

Johnny Depp si Amber Heard isi doresc copii, ceea ce explica si intentia actorului de a cumpara o proprietate atat de intinsa.

"Johnny isi doreste foarte mult sa fie tata. Amber refuza sa aiba copii inainte de casatorie, motiv care s-a aflat, partial, in spatele cererii in casatorie", a declarat o sursa pentru revista Now.

Relatie cu nabadai

Amber Heard si Johnny Depp s-au intalnit prima data in 2011 la filmarile peliculei "Jurnalul unui bautor de rom", dar au inceput o relatie abia in 2012, dupa ce actorul american a incheiat relatia de 14 ani cu Vanessa Paradis, cu care are doi copii.

Relatia dintre Johnny Depp si Amber Heard, care a declarat ca este bisexuala, nu a fost mereu lipsita de probleme, aceasta punand, la un moment dat, capat idilei lor dupa ce a decis ca vrea sa fie singura.

Logodnica actorului american a fost surprinsa purtand un inel de logodna pe 26 ianuarie, in timpul unui eveniment caritabil din Anherm, California, unde a asistat la un recital al lui Johnny Depp.

Johnny Depp si Vanessa Paradis - care au impreuna doi copii: Lily Rose, de 14 ani, si Jack, in varsta de 11 ani - s-au despartit in iunie 2012, dupa 14 ani de mariaj si la finalul mai multor luni de speculatii cu privire la destramarea relatiei lor.

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt. Actor versatil si extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simtit in largul lui atat in productiile hollywoodiene - mai ales in franciza "Piratii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, dar si in productii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar si in colaborarile sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moarta/ Corpse Bride", "Alice in Tara Minunilor" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows".

#Johnny Depp conac, #conac Castle Cary , #Stiri Lifestyle