Katie Holmes se apuca din nou de scoala la 38 de ani. Va studia afacerile la Harvard

Luni, 05 Iunie 2017, ora 14:00
1122 citiri

Actrita Katie Holmes va urma programul de business in domeniile divertisment, media si sport al Universitatii Harvard, care invata studentii sa lanseze si sa administreze produse creative si portofolii, sa gestioneze talente si sa dezvolte strategii, informeaza contactmusic.com.

Katie Holmes va urma cursurile ca reprezentant al companiei Noelle Productions Inc.

Actrita a publicat pe Instagram o fotografie cu locul ei in sala, mentionand-o pe profesoara Anita Elberse. "Sunt atat de recunoscatoare si entuziasmata sa fiu la HarvardHBS alaturi de atatea persoane extraordinare", a scris Katie Holmes.

La curs mai participa personalitati precum fotbalistul Gerard Pique, jucatorul de baschet C. J. McCollum, fostul fotbalist Rashean Mathis si jucatorul irlandez de rugby Jamie Heaslip.

Scoala de Business a Univesitatii Harvard a publicat o fotografie cu cele cinci personalitati pe Instagram, alaturi de mesajul: "Astazi, Harvard Business School Executive Education le ureaza bun venit in campus participantilor la programul de afaceri in domeniile Divertisment, Media si Sport. In acest an, Katie Holmes, Gerard Pique, C.J. McCollum, Rashean Mathis si Jamie Heaslip isi impartasesc perspectivele cu directori din domeniul divertisment si sport din intreaga lume".

Intre alti studenti celebri ai scolii se numara LL Cool J, Tyra Banks si Channing Tatum.

Recent, Katie Holmes a recunoscut ca isi doreste ca la un moment dat sa renunte la actorie pentru a se concentra pe regie.

"Aceasta activitate este atat de instabila si nu stii niciodata cu adevarat unde te vei afla. Pentru moment, imi fac placere actoria si regia. De la un moment dat ma voi concentra doar pe regie", a spus actrita.

Nascuta pe 18 decembrie 1978, Katie Holmes s-a facut remarcata in urma rolului secundar din "Wonder Boys" (2000), de Curtis Hanson. A jucat in peste 30 de filme artistice si de televiziune, intre care se afla serialele de televiziune "Dawson's Creek" (1998 - 2003), "Eli Stone" (2008) si "How I Met Your Mother" (2011 - 2013). Cel mai nou proiect cinematografic care o are drept protagonista este "A Happening of Monumental Proportions", de Judy Greer. A fost casatorita cu actorul Tom Cruise in perioada 2006 - 2012 si au impreuna o fiica, Suri.

...citeste mai departe despre "Katie Holmes se apuca din nou de scoala la 38 de ani. Va studia afacerile la Harvard" pe Ziare.com

#Katie Holmes Harvard , #Stiri Lifestyle