Katy Perry si-a lansat propria casa de discuri, Metamorphosis Music

Joi, 19 Iunie 2014, ora 11:10
1298 citiri
Katy Perry si-a lansat propria casa de discuri, Metamorphosis Music

Solista pop Katy Perry a anuntat lansarea propriei case de discuri, Metamorphosis Music, in cadrul unui parteneriat cu Capitol Records, iar primul artist care a semnat deja un contract cu noua casa de discuri este cantaretul californian de origine iordaniana Ferras, cel care canta si in deschiderea concertelor lui Katy Perry din cadrul partii americane a turneului sau international, Prismatic World Tour, conform starpulse.com.

"Ferras este un om care transmite un mesaj si o face intr-un mod liric unic, care te face sa te simti conectat la fiecare nota muzicala atunci cand il asculti. 'Speak in Tongues' este o piesa cu o forta emotionala bruta pe care mi-as fi dorit sa o compun eu. Cred ca va fi un artist important", a declarat Katy Perry despre protejatul sau.

Katy Perry este producatoarea executiva a EP-ului de debut al solistului, intitulat "Ferras", material discografic ce a fost lansat odata cu anuntarea infiintarii noii case de discuri.

"Este un album pop cu mai multe texturi diferite, iar in unele locuri este cu adevarat intunecat", a declarat Ferras in legatura cu primul sau produs discografic.

Katy Perry, care are si un duet cu Ferras pe piesa "Legends Never Die", isi incepe partea americana a turneului sau mondial la 22 iunie, printr-un concert sustinut la Raleigh, Carolina de Nord.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Katy Perry, #casa discuri Katy Perry, #Metamorphosis Music , #Stiri Lifestyle