Leonardo DiCaprio si-a luat apartament de 10 milioane de dolari

Miercuri, 07 Mai 2014, ora 12:30
1343 citiri
Leonardo DiCaprio si-a luat apartament de 10 milioane de dolari

Leonardo DiCaprio, starul din Wolf of Wall Street si-a cumparat un apartament de lux intr-un complex rezidential din New York, pentru care a cheltuit 10 milioane de dolari, conform New York Post.

Starul din "Wolf of Wall Street" si-a cumparat un apartament cu doua dormitoare la etajul patru al cladirii Delos din cadrul Greenwich Village, iar acest complex de apartamente, care dispune de un certificat WELL pentru abordarea sa holista cu privire la imbunatatirea confortului si a sanatatii proprietarilor, ofera o serie de facilitati speciale, printre care posibilitatea de a face dusuri cu infuzie de vitamina C, aer si apa purificate cu ajutorul unor instalatii speciale si chiar si surse de recirculare a aerului cu aromaterapie.

Apartamentul este prevazut cu podele incalzite, care sustin o postura corecta a corpului, fiind realizate pe baza unor concepte de reflexoterapie. De asemenea, sistemul de iluminare al apartamentului simuleaza zorii de zi pentru a pastra neafectat ritmul circadian al fiecarui proprietar.

Apartamentul nu are loc de parcare propriu, dar DiCaprio a primit vestea ca poate folosi locul apartamentului vecin, un duplex de lux care nu a fost inca vandut, pana cand isi va gasi un proprietar. Costul duplexului de langa apartamentul lui DiCaprio nu este precizat, dar ne putem face o idee din moment ce doar valoarea locului de parcare pe care-l va folosi actorul este de 1 milion de dolari.

Actorul in varsta de 39 de ani si-a achizitionat mai multe proprietati imobiliare in ultima perioada de timp. El a cheltuit 8 milioane de dolari in luna aprilie pe un apartament aflat in vecinatatea unei case in valoare de 4 milioane de dolari ce-i apartine, in zona Battery Park City.

In luna februarie actorul si-a cumparat si o proprietate cu sase dormitoare, in valoare de 5,2 milioane de dolari, in Palm Springs, California. Aceasta proprietate mai are 7 sali de baie, o sala de fitness de ultima generatie, piscina si un teren de tenis.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#achizitie Leonardo DiCaprio, #apartament lux New York, #apartament Leonardo DiCaprio , #Stiri Lifestyle