Leonardo DiCaprio si-a vandut resedinta din Malibu, pentru 17,35 milioane de dolari

Luni, 30 Decembrie 2013, ora 11:50
1590 citiri
Leonardo DiCaprio si-a vandut resedinta din Malibu, pentru 17,35 milioane de dolari

Leonardo DiCaprio si-a vandut resedinta din Malibu, pentru 17,35 milioane de dolari, cu un pret mai mic decat a cerut actorul american, in 2012, cand a decis sa scoata la vanzare aceasta proprietate.

Resedinta, situata intr-un cartier rezidential din Malibu, California, a fost scoasa la vanzare in 2012, pentru 23 de milioane de dolari. Pretul a fost redus in luna iunie a acestui an la 18,9 milioane de dolari, informeaza hollywoodreporter.com.

Insa numai dupa o noua reducere a pretului, actorul american a reusit sa gaseasca un cumparator pentru aceasta proprietate pe malul marii, care include o locuinta principala, dar si doua case de oaspeti.

Pe de alta parte, in prima parte a acestui an, publicatia The New York Post relata ca Leonardo DiCaprio a cumparat o proprietate de lux in Greenwich Village, New York, pentru o suma cuprinsa intre 30 si 50 de milioane de dolari.

Leonardo DiCaprio, in varsta de 39 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentati actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat in epoca un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numara "What's Eating Gilbert Grape" (1993), in care a jucat alaturi de Johnny Depp, si "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public dupa ce a jucat in "Romeo si Julieta", in 1996.

In ultima vreme, DiCaprio s-a specializat in biografii ale unor mari personalitati. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviatiei Howard Hughes, in "Aviatorul", care i-a adus, in 2005, a doua dintre cele trei nominalizari la premiile Oscar. Actorul a mai jucat in "Cartita" (2006) si "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar si in filmul lui Christopher Nolan - "Inceputul/ Inception", lansat in cinematografe in 2010. Totodata, in anul 2011, Leonardo DiCaprio a jucat in "J. Edgar", in regia lui Clint Eastwood. Actorul a putut fi vazut de curand in cinematografe in filmul "Marele Gatsby", o ecranizare de exceptie a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, in regia lui Baz Luhrmann.

#casa DiCaprio, #vanzare resedinta DiCaprio , #Stiri Lifestyle